DEALHUNTER MARKETPLACE

DealHunter Marketplace reprezinta Platforma Online de Identificare, Initiere si Generare a unor noi Oportunitati de Afaceri (finantari, investitii, tranzactii, colaborari, etc) aferenta Programului de Capitalizare Investment Banking.

 

In cadrul acestui Program, Platforma DealHunter Marketplace este utilizata ca un portal de Promovare Activa si de Marketing B2B atat a Investitorilor Strategici si Institutionali Internationali (care sunt pregatiti sa deruleze afaceri in Romania si sunt interesati sa identifice oportunitati de investitii eligibile pe piata romaneasca) cat si a Companiilor/Afacerilor/Proiectelor eligibile romanesti (care sunt compatibile pentru accesarea unor finantari/investitii/colaborari cu Partenerii Internationali preocupati de a dezvolta astfel de afaceri in Romania).

Compania noastra, prin intermediul celor doua Banci de Investitii, din New York si Londra, in care este Partenera, detine in prezent un Portofoliu semnificativ de Investitori Strategici si Institutionali Internationali alaturi de care a pregatit si a lansat cele 4 Programe Financiare Specializate promovate in 2020 pe piata romaneasca in cadrul Solutiilor Integrate de Investment Banking.

Platforma DealHunter Marketplace contine o baza de date, selectiva si partiala, formata atat din Investitori Internationali cat si din Oportunitati de Afaceri romanesti, clasificate pe specificul celor 4 Programe Financiare Specializate. Investitorii Strategici si Institutionali Internationali se regasesc in Portofoliul de Clienti Financiari ai celor doua Banci de Investitii Partenere, iar Oportunitatile de Afaceri romanesti reprezinta acele companii/afaceri/proiecte locale care sunt eligibile pentru a Accesa Finantari si Investitii Straine si cu care Compania noastra a incheiat Mandate Exclusive in cadrul Programului Investment Banking pentru a le facilita si asigura accesul la capitalurile furnizate de Investitorii Internationali Parteneri.

 

 

 

1. Program de Fuziuni si Achizitii
  • O selectie de Investitori Strategici si Institutionali Internationali pregatiti sa execute Tranzactii de Achizitii si Fuziuni cu societati romanesti se regaseste la linkul Oportunitati M&A Internationale.

  • In baza Mandatelor Exclusive acordate de clientii romani, Compania noastra Promoveaza Oportunitatile M&A romanesti simultan atat Investitorilor Internationali din Portofoliul extins de Investment Banking (care au un drept de preferinta asupra fiecarei oportunitati eligibile) cat si altor Investitori Internationali Parteneri si Asociati ai Companiei noastre si ai celor doua Banci de Investitii din New York si Londra.

2. Program de Finantare a Proiectelor
  • O selectie de Investitori Strategici si Institutionali Internationali pregatiti sa execute Tranzactii de Finantare a Proiectelor in colaborare cu societati romanesti se regaseste la linkul Oportunitati PF Internationale.

  • In baza Mandatelor Exclusive acordate de clientii romani, Compania noastra Promoveaza Oportunitatile Project Finance romanesti simultan atat Investitorilor Internationali din Portofoliul extins de Investment Banking (care au un drept de preferinta asupra fiecarei oportunitati eligibile) cat si altor Investitori Internationali Parteneri si Asociati ai Companiei noastre si ai celor doua Banci de Investitii din New York si Londra.

3. Program de Investitii si Finantari prin intermediul Capitalurilor Private (VC/PE)
  • O selectie de Investitori Strategici si Institutionali Internationali pregatiti sa execute Tranzactii de Finantare si Investitii Directe in societati romanesti se regaseste la linkul Oportunitati VC & PE Internationale.

  • In baza Mandatelor Exclusive acordate de clientii romani, Compania noastra Promoveaza Oportunitatile Venture Capital/Private Equity romanesti simultan atat Investitorilor Internationali din Portofoliul extins de Investment Banking (care au un drept de preferinta asupra fiecarei oportunitati eligibile) cat si altor Investitori Internationali Parteneri si Asociati ai Companiei noastre si ai celor doua Banci de Investitii din New York si Londra.

4. Program de Capitalizare si Finantare prin intermediul Pietei de Capital
  • O selectie de Investitori Strategici si Institutionali Internationali pregatiti sa execute Tranzactii de Finantare si Investitii prin Piata de Capital in societati romanesti se regaseste la linkul Oportunitati CM Internationale.

  • In baza Mandatelor Exclusive acordate de clientii romani, Compania noastra Promoveaza Oportunitatile Capital Markets romanesti simultan atat Investitorilor Internationali din Portofoliul extins de Investment Banking (care au un drept de preferinta asupra fiecarei oportunitati eligibile) cat si altor Investitori Internationali Parteneri si Asociati ai Companiei noastre si ai celor doua Banci de Investitii din New York si Londra.

SOLICITARE INFORMATII

Pentru a obtine informatii suplimentare despre Platforma DealHunter Marketplace oferita de Compania noastra, transmiteti solicitarea dvs pe adresa de email info@romania-ip.com sau completati formularul alaturat

© 2016-2020 by Romania Capital Partners INC. ALL RIGHTS RESERVED.

ROMANIA INVESTMENT PARTNERS este Marca Comerciala Inregistrata si este detinuta si operata in exclusivitate de catre ROMANIA CAPITAL PARTNERS INC.