top of page

PROGRAME FINANCIARE 2021 PENTRU COMPANII STARTUP, MICRO SI MICI

Programele Financiare Anuale reprezinta Oportunitati de Finantari si Investitii Directe care sunt realizate de Compania noastra fara a solicita garantii si/sau contributii financiare proprii din partea beneficiarilor romani.

 

Tematica si criteriile de eligibilitate ale acestor Programe se stabilesc anual in functie de apetitul si interesele investitionale ale Companiei noastre precum si ale celorlalti Parteneri Financiari Internationali implicati in cadrul Programelor de Investment Banking sponsorizate de Compania noastra.

 

In cadrul acestor Programe Financiare Anuale, pentru anul 2020, Compania noastra a creat oportunitati financiare pentru toate categoriile de companii si afaceri locale:

  • Oferim posibilitatea accesarii capitalurilor externe si afacerilor startup si IMMurilor, carora le acordam Investitii Directe si Finantari Directe prin intermediul Programelor dedicate. Astfel, Companiile Startup pot accesa Investitii Directe in valoare de 100.000 euro; Companiile Micro pot accesa Investitii Directe in cuantum de 250.000 - 1.000.000 euro precum si Finantari Directe in valoare de 200.000 - 800.000 euro; iar Companiile Mici pot accesa Investitii Directe de 350.000 - 1.500.000 euro si Finantari Directe de 300.000 - 1.000.000 euro;

  • Oferim afacerilor startup si IMMurilor, care au in derulare si/sau intentioneaza sa depuna Proiecte bazate pe Accesarea Fondurilor Structurale Nerambursabile, posibilitatea asigurarii cotei proprii de cofinantare aferenta acestor proiecte prin accesarea capitalurilor externe in cuantum de 100.000 - 1.500.000 euro, sub forma Investitiilor si Finantarilor Directe, prin intermediul Programului de Capitalizari Directe a Proiectelor Finantate prin Fonduri Structurale;

  • Oferim posibilitatea atragerii de Investitii si Finantari Directe ca mijloc de capitalizare a proiectelor. Pentru companiile si proiectele eligibile, Programul Project Finance permite atragerea de capitaluri private in vederea finantarii proiectelor de investitii;

  • Oferim posibilitatea atragerii de Investitii si Finantari Directe ca mijloc de capitalizare si de finantare a companiilor. Pentru companiile si afacerile eligibile, Programele Venture Capital si Private Equity & Debt faciliteaza atragerea capitalurilor private in vederea finantarii companiilor;

  • Oferim posibilitatea Accesarii de Capitaluri Externe de catre companiile aflate in dificultate economica si financiara. Pentru companiile si afacerile eligibile, Programul Special Situations faciliteaza Accesarea si Atragerea Capitalurilor private in vederea restructurarii/refinantarii/recapitalizarii si a finantarii/capitalizarii suplimentare a companiilor aflate in dificultate.

 

In cadrul Programului Investment Banking sponsorizat de Compania noastra, am atras pana in acest moment peste 1000 de Parteneri Financiari si Strategici Internationali interesati de a Investi si Finanta Oportunitati de Afaceri romanesti. Si acestia sunt doar cei care au contribuit pana in prezent cu oferte de intentie asupra unor targeturi specifice de companii, afaceri si proiecte romanesti. Insa numarul celor interesati de a investi in Romania este cu mult mai mare, acestia asteptand solicitari concrete de finantare/investitii/capitalizare din partea companiilor si afacerilor locale.

 

In anul 2020, in cadrul Platformei Investment Banking sponsorizata de Compania noastra, sunt operationale urmatoarele Programe de Finantari si Investitii Directe Internationale:

 

Platforma Investment Banking beneficiaza si de un Portal dedicat Marketingului si Promovarii B2B a ofertelor de investitii ale Partenerilor Internationali si respectiv a cererilor de capitalizare a afacerilor romanesti, denumit DealHunter Marketplace.

bottom of page